Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Přepadení trafiky - aktualizace

Policisté hledají pachatele, který se zbraní v ruce přepadl trafiku v Čakovicích. 

Dnes kolem poledne zatím neznámý pachatel přepadl trafiku v ulici Dr. Marodyho v Praze 9. Pachatel se zbraní v ruce vešel do prodejny a po muži za pultem požadoval peníze. Těch se však nedočkal, protože po něm prodavač hodil balík s novinami a zahnal ho tak na útěk.

Při přepadení nebyl nikdo zraněn a ani nevznikla žádná škoda na majetku. Přesto se jedná o trestný čin loupež, za který pachateli hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

Přepadení zachytila kamera a nyní tedy známe podobu lupiče. Jednalo se o muže snědé pleti, který byl vysoký asi 170 cm, mluvil česky s přízvukem a na sobě měl černou mikinu.

Jestliže podezřelého poznáváte, kontaktujte linku 158.

por. Bc. Jan Daněk – 3. 7. 2017  

Aktualizace – Kriminalisté z druhého oddělení obecné kriminality třetího policejního obvodu, kteří vyšetřují tento případ přepadení, dopadli podezřelého muže přímo před svou služebnou na Palmovce. Detektivové se v úterý 4. července okolo 16 hodiny vraceli autem na zmiňovanou služebnu a při průjezdu křižovatkou ulic Na Žertvách a Zenklova si všimli muže, který stál u stánku rychlého občerstvení. V něm ihned poznali podezřelého z přepadení a to jak podle obličeje, tak i podle oblečení, které měl stejné jako při přepadení.

Zadržený jednatřicetiletý muž se následně k přepadení přiznal a uvedl, že tím řešil svou finanční situaci. Také uvedl, že je narkoman a v minulosti byl již za loupež odsouzený, kdy si odpykal trest odnětí svobody v délce osm a půl roku. Kriminalistům pak ukázal místo, kam po přepadení odhodil pistoli. U zadrženého byl podán podnět na jeho vzetí do vazby, o čemž bude rozhodovat soud.

por. Bc. Jan Daněk – 7. 7.2017

Odkazy do noveho okna

1 IMG-20170707-WA0000

1 IMG-20170707-WA0000 

Detailní náhled

2 IMG-20170707-WA0003

2 IMG-20170707-WA0003 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem