Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Přepadení dvou žen

Olomouc - přepadní dvou žen v rozmezí 15 minut. 

Včera v odpoledních hodinách došlo ke dvěma loupežným přepadením na ulici Pražská v Olomouci.

V prvním případě neznámý pachatel v době kolem 16:30 hodin před domem na ulici Pražská uchopil pod krkem třiaosmdesátiletou ženu a snažil se jí vytrhnout kabelku. Žena svoji kabelku nepustila, načež ji neznámý pachatel udeřil do obličeje a poté ji kopl do nohy. Žena upadla na zem a došlo k několika zraněním. Poté pachatel z místa činu odešel.

Ke druhému přepadení došlo zhruba o 15 minut později kousek od prvního místa činu. Zde neznámý pachatel napadl osmadvacetiletou ženou. Neznámý pachatel ji oběma rukama chytil pod krkem, přičemž v pravé ruce měl nůž. Poté ji chytil za kabelku, v tu chvíli se žena otočila a típla pachateli cigaretu, kterou právě kouřila, do krku. Načež oba upadli na chodník, kde pachatel opět šáhl po kabelce, v tu chvíli poškozená začala křičet a pachatel z místa utekl, směrem k ulici Norská. Žena má drobnou oděrku na čele na naražený loket.

Obě poškozené uvedli k popisu pachatelé následující. Jednalo se o muže ve věku kolem 20 – 25 let, zhruba 170 cm vysokého, štíhlé postavy. Vlasy měl na krátko střižené, vousy neměl. Na sobě měl šedou mikinu bez kapuce, tmavé kalhoty a tmavé boty. Muž neměl cizí přízvuk.

Žádáme občany, kteří by mohli přispět informacemi o pachateli, aby se přihlásili na nejbližším policejním oddělení nebo informace sdělili na linku 158.

por. Bc. Petr Čunderle, DiS.

28.1.2011

vytisknout  e-mailem