Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Přepadena benzinová stanice

V Kounově byla přepadena obsluha benzinové čerpací stanice. 

     Dne 16. ledna 2011 okolo 17.45 hodin vstoupil do prodejních prostor benzinové čerpací stanice v Kounově neznámý muž. Aniž by cokoliv řekl, přistoupil ke čtyřiatřicetileté ženě, která zde pracuje jako obsluha a namířil jí na hlavu pistoli. Pistoli držel v pravé ruce a druhou rukou jí podal igelitovou tašku a za použití vulgarismů jí vyzval. aby do tašky uložila bankovky. Ve chvíli, kdy obsluha mu dávala peníze do tašky, tak pachatel začal z polic odcizovat balíčky cigaret a lahev likéru Becherovka. Když žena  končila uložení peněz do tašky, tak jí pachatel vytrhl poslední bankovku, uchopil zásuvku s drobnými mincemi z pokladny, tu vsunul také do tašky a se slovy "Drž hubu" prodejnu opustil a zmizel ve tmě směrem k fotbalovému hřišti za objektem. Pachatel odcizil několik desítek tisíc korun, dobíjecí kupóny k mobilním telefonům, cigarety a alkohol. Rakovničtí kriminalisté událost šetří jako trestný čin loupeže.

Popis pachatele: Muž ve věku 20-25 let, 180 cm vysoký, protáhlý obličej, velmi vyzáblého vzhledu s velmi výraznými velkými zuby. Světlá pleť,          hovořil plynně česky.  Oblečen do černé bundy(bomber), na hlavě měl černou pletenou čepici.

Jakékoliv informace k pachateli lze sdělit rakovnickým kriminalistům na telefony 974880322-3, ne Obvodní oddělení Hořesedly tel. 974880740 nebo na linku 158.

nprap. René Černý

17. 1. 2011

 

 

vytisknout  e-mailem