Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Přepadená benzinka

Nemilé přkvapení zažila včera odpoledne obsluha benzinové čerpací stanice na takzvané Jesenické křižovatce v katastru obce Kolešov. 

     Dne 28.1.2009 ve 13.20 hodin přijelo k objektu čerpací stanice osobní motorové vozidlo Škoda Fabia červené barvy. Z vozidla vystoupil řidič a šel koupit do prodejních prostor směs do odstřikovačů. Pak zaplatil a odešel si sednout zpět do vozidla a nastartoval motor. Vzápětí z vozidla vystoupil spolujezdec maskovaný černou čepicí a brýlemi . Vstoupil do prodejny a namířil na obsluhující dvaadvacetiletou ženu bubínkový revolver, podal obsluze obálku na peníze a požadoval hotovost. Prodavájící mu do obálky vydala tržbu z pokladny čítající několik tisíc korun. Muž pak dokonce poděkoval a nastoupil do připraveného vozidla. Toto vozidlo odjelo směrem na Plzeň. Při odjezdu obsluhující zjistila, že vozidlo mělo odmontovanou zadní registrační značku.

    Rakovničtí kriminalisté tuto událost šetří jako trestný čin loupeže a žádají případné svědky o pomoc a spolupráci. Svoje poznatky či svědectví mohou občané sdělit na linku 158 nebo přímo rakovnickým kriminalistům na telefony 974880322 nebo 323.

Popis pachatelů: 1. - řidič, asi 30 let , výška 180 cm, tmavě hnědých krátkých vlasů, oblečen do šedé bundy.

                            2. - ozbrojen, asi 30 let, 170 cm vysoký, štíhlý s širšími rameny, oblečen do pletené černé čepice z pod ní vyčnívaly světle hnědévlasy.   Oblečen do hnědé kožené vesty  pod níž byla šedá mikina. Na očí tmevé sluneční brýle a ozbrojen bubínkovým revolverem černé barvy.

nprap. René Černý  

vytisknout  e-mailem