Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Především krádeže

DĚČÍN - Policisté v závěru roku šetří hlavně krádeže věcí. 

Zmizelo čerpadlo

RUMBURK – Rumburští policisté čelí od letošního osmadvacátého prosince oznámení obyvatele rodinného domku ve Starých Křečanech. V současné chvíli se shání po ponorném čerpadle zn. Power Force, které bylo umístěno ve studánce na zahradě u domu. Naposledy jej zahlédl ve studánce třicátého listopadu letošního roku. Jeho hodnotu stanovil na patnáct set českých korun. Nepříjemnou události policisté prověřují s ohledem na přečin krádeže a porušování domovní svobody.

Shání se po pile

VELKÝ ŠENOV - Policisté z Velkého Šenova šetří obdobný případ z Mikulášovic. Ze stodoly zdejší nemovitosti v noci z dvanáctého na třináctého prosince zmizela řetězová motorová pila zn Makita. Majitel si jí cení na pět a půl tisíce českých korun. Prosincové oznámení policisté prověřují s ohledem na možný přečin krádeže a porušování domovní svobody.

Kam se poděl …

DĚČÍN – Děčínští policisté včera obdrželi informace o ztrátě mobilního telefonu. Zřejmě o něj přišla v nestřeženém okamžiku osmadvacátého prosince při pochůzkách po Děčíně. Když zjistila, že  telefon u sebe už nemá, snažila se na něj zavolat a prozvonit jej. Marně. V rámci snížení rizika zneužití telefonního čísla, které je vedeno paušálně, byla chybějící SIM karta u operátora vzápětí majitelkou zablokována. Mobilní aparát zn. Huawei P9 Lite si cení na šest tisíc českých korun. Případ policisté prověřují s ohledem na přečin zatajení věci.

Obchodník s psaníčky

ŠLUKNOV - Rumburští policisté zahájili čtyřiadvacátého prosince letošního roku trestní stíhání sedmatřicetiletého muže ze Šluknovského výběžku. Zájemcům, kteří se na něj  od loňského prosince do letošního června obraceli,  měl prodávat psaníčka drogy zvané pervitin. Místní strážci zákona vyšetřují odhalené informace s ohledem na přečin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.   

Děčín 29. prosince  2016 

nprap.  Petra  Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem