Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Před jízdou požíval alkohol

CHOMUTOV - Zloděj z baru dopaden, Okradli spícího..... 

Řídil podnapilý
Po předchozím požívání alkoholu usedl za volant 19letý mladík z Vysoké Pece. Policejní hlídka jej kontrolovala v Jirkově a dechová zkouška potvrdila pití. Přístroj naměřil 1,39 promile alkoholu v dechu. Na muže čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. 

Zloděj z baru dopaden
Obvinění z trestného činu krádeže si převzal 29letý muž z Chomutova. Policisté totiž zjistili, že na konci dubna odcizil v chomutovském baru peníze. K tomu využil chvilkové nepozornosti obsluhy, za barovým pultem sebral klíče a těmi odemkl skříňku s uloženými penězi. Za skutek muži hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.
 
Okradli spícího
Neznámý zloděj okradl v Kadani spícího muže, který si ustlal v přístřešku před místní hospodou. Muže prohledal a odcizil mu mobilní telefon v hodnotě 1.200,- Kč. Vše se obešlo bez násilí a tak policisté pátrají po pachateli trestného činu krádeže.
 
Bilance dopravních nehod
Během včerejšího dne vyšetřovali policisté pouze jednu dopravní nehodu. Škoda sice nevznikla žádná, ale jedna osoba musela vyhledat lékařské ošetření. Naštěstí se jednalo o zranění lehké.
 

vytisknout  e-mailem