Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pražští policisté na PRAGOALARMU

Ve dnech 24. - 26. února letošního roku se i pražští policisté zúčastnili veletrhu PRAGOALARM, který se týkal zabezpečovací techniky.  

     Na holešovickém výstavišti se během tří dnů představily přední firmy, které se zabývají zabezpečovací technikou. Velká plocha z celkové výměry výstavních prostor byla poskytnuta i Ministerstvu vnitra České republiky, kdy se mimo jiné jednalo o prezentaci práce Policie České republiky. Několik desítek metrů čtverečních prázdného místa se tak proměnilo za pomocí vkusně a odborně sestavených výstavních panelů ve velice zajímavou a názornou expozici.
      Krajské ředitelství policie hl. m. Prahy, v úzké spolupráci s dalšími policejními útvary a s Muzeem policie, zde prezentovalo například nový policejní vůz s veškerým vybavením a policejní motorku. Policisté v uniformách ve “svém” prostoru odborně a ochotně poskytovali veškeré informace, které zajímaly návštěvníky výstavy. Většinou se týkaly zabezpečení vozidel a bytů, popřípadě práce policistů, které občané potkávají na ulici. Několik mladých návštěvníků se zajímalo o práci u Policie České republiky, kdy od policistů obdrželi vyčerpávající informace a dostupné materiály.
     Za celou dobu výstavy se v prostorách u policistů vystřídalo téměř pět tisíc návštěvníků, kteří si odtud jistě odnesli zajímavé informace týkající se nejen zabezpečení.

 

Odkazy do noveho okna

Pragoalarm2

Pragoalarm2 

Detailní náhled

Pragoalarm3

Pragoalarm3 

Detailní náhled

Pragoalarm4

Pragoalarm4 

Detailní náhled

Pragoalarm5

Pragoalarm5 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem