Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pražskou policii povede plk. Jan Ptáček

Ředitelem krajského ředitelství se stává k prvnímu červnu. 

Policejní prezident Tomáš Tuhý ustanovil k 1. 6. na pozici ředitele Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy dosavadního náměstka ředitele středočeské policie plk. Jana Ptáčka. Ve funkci ředitele pražské policie tak plk. Ptáček vystřídá brig. gen. Trojánka, který ke stejnému datu odchází na pozici krajského policejního ředitele na Vysočině.

Nový pražský ředitel byl policejním prezidentem představen širšímu vedení pražské policie již dnes odpoledne. Na místo přichází na základě vlastní žádosti.

„Pražská policie je bezpochyby jedno z nejzatíženějších krajských ředitelství. V letošním roce ji navíc čeká celá řada úkolů v souvislosti s oslavami 100. výročí vzniku Československé republiky, proto jsem velmi rád, že bude plynule pokračovat v práci s kompletním vedením,“ uvedl genmjr. Tomáš Tuhý. Plukovník Ptáček prošel v rámci policie řadou manažerských pozic. „Přeji novému krajskému řediteli mnoho úspěchů, jsme přesvědčen, že má veškeré předpoklady a dostatek zkušeností pro úspěšné zvládnutí této náročné funkce,“ doplnil policejní prezident.

31. května 2018
plk. Mgr. Jozef Bocán
tiskový mluvčí, Policejní prezidium ČR

vytisknout  e-mailem