Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pramice sama neodplavala

Na zahradě rekreační chaty v Samopších někdo v době od 24. 5. 2010 do 12. 6. 2010 odcizil pramici. 

    Pachatel odstranil visací zámek na vratech a z pozemku odcizil volně položenou pramici zelené barvy v hodnotě 15 000,- Kč. Po odcizené věci a neznámém zloději pátrají policisté z Uhlířských Janovic.

 

Další zprávy:

Rozbil dveře, šaty spálil

     Z poškozování cizí věci je podezřelý dvacetiletý mladík z okresu Praha-Východ. Dne 12. 6. 2010 v dopoledních hodinách v Tupadlích kopnul do vchodových dveří řadového domku, kde bydlí jeho přítelkyně a skleněnou výplň dveří rozbil. Na dvoře statku v této obci prý navíc spálil její plesové šaty a zimní bundu. Tímto činem napáchal škodu za 8 500,- Kč. Případem se nyní zabývají policisté z Čáslavi.

Alkohol mu zastřel smysly

     Kutnohorští dopravní policisté šetří nehodu dvou osobních aut, ke které došlo dne 12. 6. 2010 po dvaadvacáté hodině v Kutné Hoře v ulici Lučanská. Jedenačtyřicetiletý muž z Prahy zde řídil osobní automobil Škoda Favorit. Na křiřovatce s ulicí Sběrnou však zřejmě nedodržel bezpečnou vzdálenost za vozidlem Volkswagen, do kterého narazil. Policisté u řidiče Favoritu naměřili hodnotu 3.18 promile alkoholu v dechu. Před dalšími služebními úkony byl umístěn na „záchytku“. Ke zranění osob nedošlo, škoda na vozidlech je odhadnuta na 35 000,- Kč.

 

vytisknout  e-mailem