Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pracovní setkání

Ministr vnitra a policejní prezident navštívili východočeskou policii a hovořili o reformě policie v regionu 

V úterý 21. července se na Krajském ředitelství policie východočeského kraje uskutečnilo pracovní setkání k reformě policie ve východočeském regionu.
Jednání mělo za úkol seznámit ministra vnitra Ing. Martina Pecinu a vrcholný policejní management Policie ČR se stavem reformy na našem teritoriu jak z hlediska budování nového Krajského řediteství policie Pardubického kraje, personálního stavu, trestné činnosti, ekonomických ukazatelů, tak i z hlediska dopravní nehodovosti. 
Jednání se zúčastnili kromě ministra vnitra i policejní prezident brig. gen. Oldřich Martinů, jeho náměstek pro vnější službu plk. Ivan Bílek, náměstek pro ekonomiku plk. Jiří Novák a ředitel kanceláře PP plk. Michal Dlouhý. Za východočeský region to byl ředitel krajského ředitelství plk. Petr Přibyl, jeho náměstci a vedoucí jednotlivých odborů policie.
Ministr vnitra se velmi živě zajímal o všechny aspekty policejní práce, o problémy, které reformu v regionu provází i o možné způsoby jejich řešení. V odpoledním bloku se jednání přemístilo na územní odbor policie do Pardubic. Zde byli jednání přítomni i vedoucí územních odborů policie a jednalo se i o přípravách na vybudování sídla nového krajského ředitelství policie právě v Pardubicích a jeho dislokaci.

mjr. Mgr. Iva Marková
22. července 2009

 

vytisknout  e-mailem