Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Práce u policie je jistota, šance na přijetí je stále velká

BENEŠOVSKO - Benešovská policie stále nabízí náborový příspěvek ve výši 150 tisíc korun, možnost výhodného ubytování a další benefity. 

Práce u policie se poslední dobou stává stále atraktivnější. Zejména pak pro ty nově přijaté. Ti totiž mohou po zkušební době dostat náborový příspěvek ve výši 150 tisíc korun a budou moci čerpat i další benefity. K těm patří například možnost výhodného ubytování, dovolená v délce 6 týdnů, pravidelná lékařská péče, příspěvek na penzijní nebo životní pojištění, možnost dalšího vzdělávání a kariérního růstu. Pokud policista odslouží patnáct let, může každý rok čerpat ozdravný pobyt v délce čtrnácti dnů. V případě, že by se po této době rozhodl od policie odejít, bude mu doživotně vyplácen výsluhový příspěvek. Práce u policie je jistota, kterou nenabízí každý zaměstnavatel. Policie chce dát šanci všem schopným zájemcům a je škoda ji nevyužít.

Aby se člověk mohl k policii přihlásit, musí ale splňovat určitá kritéria. K základním požadavkům patří trestní bezúhonnost, české občanství, plnoletost, minimálně středoškolské vzdělání s maturitou, svéprávnost. Zájemce přitom nesmí být členem politických stran nebo hnutí a nesmí také vykonávat živnostenskou nebo jinou výdělečnou činnost. Aby mohl být přijat, musí úspěšně absolvovat příjímací řízení, ve kterém musí prokázat osobnostní, fyzickou a zdravotní způsobilost. Více se můžete dozvědět na stránkách Krajského ředitelství policie Středočeského kraje, a to přímo zde.

Ucelené informace ohledně přijetí do služebního poměru policisty v rámci územního odboru Benešov najdete také v prezentaci ,,ÚO BN NÁBOR", která je k dispozici jako soubor ke stažení na konci tohoto článku.

Nábor - územní odbor Benešov
 

nprap. Bc. Veronika Čermáková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
17. února 2020


 

vytisknout  e-mailem