Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pozvánka na tiskovou konferenci

Dovolujeme si Vás pozvat na tiskovou konferenci ředitelství služby dopravní policie Policejního prezidia ČR, na které budou prezentovány problémy a komlikace, se kterými se mohou účastníci silničního provozu na pozemních komunikacích setkat v následujícím podzimním a zimním období.  

Jedním z hlavních témat bude viditelnost nemotorizovaných účastníků silničního provozu. V této souvislosti představíme preventivní aktivity zaměřené na snížení nehodovosti a jejích následků souvisejících s pohybem nemotorizovaných účastníků v provozu a jejich viditelností. Na aktivitách bude s policií kromě oddělení BESIP Ministerstva dopravy spolupracovat také Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra ČR. Prezentovány budou také další aktivity BESIP zaměřené na viditelnost.
 
Tiskové konference se zúčastní ředitel služby dopravní policie plk. Leoš Tržil, zmocněnec ministra dopravy pro bezpečnost silničního provozu Karel Loprais a generální ředitel Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra ČR Jaromír Gajdáček.
 
Tisková konference se uskuteční v úterý 25. října od 11 hodin v budově Policejního prezidia ČR (Strojnická 27, Praha 7).
 
Na setkání se těší
 
kpt. Veronika Hodačová 

vytisknout  e-mailem