Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Pozvánka na tiskovou konferenci

JABLONEC NAD NISOU - V úterý 21. ledna 2014 se od 10.00 hodin v budově Policie České republiky Územního odboru v Jablonci nad Nisou uskuteční tisková konfelence, na které bude prezentován úspěch jabloneckých kriminalistů. 

V úterý 21. ledna 2014 od 10.00 hodin se v budově Územního odboru Policie České republiky v ulici 28. října 10 v Jablonci nad Nisou uskuteční tisková konference, na které bude prezentován úspěch jabloneckých kriminalistů, kdy se těmto v uplynulých dnech podařilo odhalit a zadržet skupinu pěti pachatelů zabývající se výrobou a distribucí metamfetaminu (pervitinu) na Jablonecku.
 
Konference se zúčastní vedoucí územního odboru plk. Mgr. Bc. Petr Šikola, zástupce vedoucího územního odboru plk. Ing. Miroslav Frydrych, vedoucí oddělení obecné kriminality npor. Bc. Marek Přichystal a kriminalisté.
 
Pro redaktory budou připraveny k dispozici videozáznamy Zásahové jednotky KŘ Ústeckého kraje i další fotografie ze zadržení pachatelů a domovní prohlídky v objektu, kde pervitin vyráběli.
 
Vážení redaktoři, účast na uvedené konferenci potvrďte na mailovou adresu dagmar.sochorova@pcr.cz, příp. na tel. 607 99 22 93.
 
 
nprap. Dagmar Sochorová
20. ledna 2014
 

vytisknout  e-mailem