Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Pozvánka na oblíbenou akci Den s Policií ČR

BLANSKO: Návštěvníci se mohou těšit na ukázky činností jednotlivých složek. 

Srdečně vás zveme na tradiční akci Den s Policií ČR, která se bude konat ve spolupráci s městem Blanskem již tuto středu 21. června 2023 od 8:30 do 13:00 v prostorách rekreační oblasti Palava v Blansku.

Na akci můžete zhlédnout nejen statické, ale také dynamické ukázky policistů. Během dopoledne se budou prezentovat nejen pořádkoví a dopravní policisté se svou výstrojí a výzbrojí, ale také služební psi a koně. Velmi zajímavá bude také prezentace techniky kriminalistů, policejních potápěčů a pyrotechniků. Neméně důležitou součástí je také zásada první pomoci. Informace k záchraně lidského života, včetně praktických ukázek předají kolegové ze Školního policejního střediska, kteří úzce spolupracují se zdravotními záchranáři.

V rámci doprovodného programu si mohou děti zasoutěžit u stanovišť Aktiv Besip a DDM Oblázek. Účast zpestří také strážnici z Městské policie Blansko a Hasičský záchranný sbor. Ve vzduchu budou létat modely letadel, které bude mít tradičně v gesci pan Ing. Pukl. A pro milovníky historie, obzvlášť té policejní bude připravena mobilní expozice policejního muzea včetně historických dopravních prostředků.

Věříme, že si návštěvníci mimo drobných dárků odnesou také spoustu nevšedních zážitků.

Vstup na akci a doprovodné programy je zdarma. Občerstvit se můžete v restauraci Myslivna, či v okolních stáncích, které budou po dobu akce otevřené.

Těšíme se na vás!

por. Mgr. Lenka Petrželková, 19. června 2023

Odkazy do noveho okna

plakát Den s PČR

plakát Den s PČR 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem