Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Pozvánka na akci Den s Policii ČR

BLANENSKO: Přijďte s námi prožít nevšední dopoledne. 

Jednadvacátý červen je pro Policii ČR významným dnem, připomíná si tím datum, kdy Česká národní rada schválila první zákon o Policii České republiky.

Při této příležitosti zvou policisté z Územního odboru Blansko širokou veřejnost na prezentační akci s názvem Den s Policii ČR, která se uskuteční v úterý 21. června od 8.30 hod v zámeckém parku v Boskovicích.

Policie během akce představí jednotlivé druhy svých činností, dopravní prostředky a další technické vybavení, včetně historické. Nebudou chybět oblíbené ukázky z výcviku služebních psů a koní. O pestrý doprovodný program se postarají také strážníci z Městské policie Boskovice, kteří si pro nejmenší návštěvníky připravili oblíbenou lanovou dráhu. Český červený kříž předá informace k záchraně lidského života, včetně praktických ukázek první pomoci. Svá vozidla a výbavu předvedou také profesionální hasiči. Pro děti budou připravené soutěže, které budou mimo jiné také v gesci Střediska volného času Boskovice. Účastníci si tak odnesou nejen drobné dárečky, ale také zážitky z nevšedního dopoledne. 

Budeme se na vás těšit v prostorách parku pod boskovickým zámkem, vstup je přes parkoviště u Hotelu Pod Zámkem.

por. Mgr. Lenka Koryťáková, 20. června 2022

vytisknout  e-mailem