Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pozor na zbrojní průkazy

LOUNY – Požár, Vloupání do domu, Krádež peněz 

Pozor na zbrojní průkazy
Policie ČR oddělení služby pro zbraně a bezpečnostní materiál v Lounech upozorňuje všechny držitele zbrojních průkazů na povinnost podat žádost o vydání nového průkazu u příslušného útvaru policie nejméně dva měsíce a nejdříve 6 měsíců před uplynutím platnosti dosavadního zbrojního průkazu podle §24 odst. 3 zákona č. 19/2002Sb. Po uplynutí platnosti zbrojního průkazu, je držitel povinen jej odevzdat ( případně i zbraně atd.) do 10-ti pracovních dnů na příslušný útvar policie ČR.
 
Požár
Dne 21. 12. 2010 oznámila poškozená na linku 112, že v obci Blatno hoří dřevěná kolna. Na místě zasahoval HZS Podbořany a dobrovolní hasiči z Lubence a Jesenice. Ohledáním místa činu byla stanovena jako příčina požáru závada na elektroinstalaci. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na 100 000 Kč.
 
Vloupání do domu
V době od 20. 12. do 22. 10. 2010 dosud neznámý pachatel překonal oplocení domu v Žatci, kde po vylomení výplně plastových dveří vnikl do rekonstruovaného domu, odkud odcizil měděné a antikvové vynutí chladící stolice. Způsobená škoda byla vyčíslena na 5 500 Kč.
 
Krádež peněz
Dne 22. 12. 2010 vnikl dosud neznámý pachatel do neuzamčeného pokoje na ubytovně v Podbořanech, kde z peněženky a kabelky odcizil finanční hotovost v celkové výši 6 400 Kč.
 
LOUNY 23. 12. 2010
por. Bc. Tomáš Krupička

vytisknout  e-mailem