Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pozor na uzavírky silnic a objízdné trasy

PRAHA VENKOV-JIH – Dopravní policisté upozorňují řidiče na uzavírky silnic a stanovené objízdné trasy, které se v současné době nacházejí na komunikacích v lokalitách územního odboru 

V době letních měsíců, zejména prázdninového času, se řada řidičů vydává na cestu do různých koutů naší republiky, ale i do vyhlášených destinací v zahraničí. Pokud cestujete vlastním vozem, doporučujeme před plánovanou cestou si nechat odborníkem překontrolovat technický stav vašeho automobilu a seznámit se z dopravními předpisy, které jsou platné v místě vašeho plánovaného zahraničního pobytu.
Dalším důležitým bodem před cestou je i naplánování trasy, především po jakých komunikacích a cestách se k dovolenkovému či výletnímu cíli dostaneme. Může se nám stát, že se na této trase nacházejí dlouhodobější uzavírky silnic, které jsou nutné v souvislosti s plánovanými opravami a údržbou komunikací.
Dopravní policisté z územního odboru Praha venkov-JIH chtějí touto cestou upozornit všechny řidiče, kteří budou v nejbližším období naším teritoriem projíždět, na místa spojená se současnou uzavírkou komunikací. Podrobnější informace k jednotlivým dopravním omezením si můžete zjistit na internetu, především na veřejnosti přístupných webových portálech, jejichž obsahem je i dopravní zpravodajství a informace. 
 
Místa s uzavírkou komunikací či výrazným dopravním omezením:
  • silnice č.III/1012 (Praha-východ) v úseku mezi Mnichovicemi a Všestary,
  • silnice č. III/11318 (Praha-východ) v úseku mezi Jevany a Struhařovým,
  • silnice č. III/1011 (Praha-východ) v úseku mezi silnicí č. I/2 a Tehovem,
  • silnice č. III/00323 (Praha-východ) v úseku mezi Voděrádky a Jažlovicemi,
  • Říčany (Praha-východ) – rekonstrukce místní komunikace ulice Rýdlova (mezi ulicemi Štefánkova a Politických vězňů
  • silnice č. II/105 (Praha-západ) v Jílovém u Prahy – od místní komunikace od ulic Na Podolí do Borku + částečná uzavírka v úseku mezi obcí Psáry a městem Jílové u Prahy, část Radlík,
  • silnice č. III/0031(Praha-západ) v Dolních Břežanech, místní komunikace ulice 5.května.
 
Na závěr vám chceme popřát šťastnou, poklidnou a ničím nenarušenou cestu do místa vašeho odpočinku a samozřejmě i šťastný návrat z dovolené či výletu. 
 
nprap. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
4. června 2014

vytisknout  e-mailem