Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Pozor na čtyřkolky

VSETÍNSKO: V okrese Vsetín zmizely během prázdnin už tři motorové čtyřkolky. 

Od začátku prázdnin zmizely v okrese Vsetín celkem tři čtyřkolky. Celková škoda je téměř půl milionu korun.

Policisté a kriminalisté nadále zjišťují okolnosti tří krádeží motorových čtyřkolek za uplynulé tři týdny v okrese Vsetín. Ve všech případech nebyly čtyřkolky zaparkovány v garáži, ale pod přístřešky a na plochách u rodinných domů. První případ se stal již na začátku prázdnin a to v noci z 2. července na 3. července ve Velkých Karlovicích. To zmizela čtyřkolka tovární značky CFMOTO za dvě stě dvacet tisíc korun.

Po dvou týdnech následovalo odcizení čtyřkolky v obci Liptál. Bylo to minulý týden v noci z úterý na středu a jednalo se o čtyřkolku tovární značky TGB za sto tisíc korun.

Hned následující noc přibyl třetí případ. V obci Huslenky ukradl zloděj čtyřkolku tovární značky TGB za sto šedesát tisíc korun. Aby se dostal zloděj mimo oplocení domu, vloupal se do garáže, ukradl ovládání brány a tuto si otevřel.

Ve všech případech policisté zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin neoprávněné užívání cizí věci. V posledním ještě přibyly trestné činy krádež a porušování domovní svobody. Po odcizených vozidlech vyhlásili policisté ihned pátrání. Pátrají i po pachateli těchto skutků.

Odkazy na pátrání:

1. případ

2. případ

3. případ


22. července 2019, por. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem