Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Poznáváte zloděje Lega?

Pražští policisté pátrají po pachateli krádeže stavebnice Lega z hračkářství v obchodním centru na Vinohradech. 

Policisté z místního oddělení Žižkov se zabývají případem krádeže, ke které došlo dne 1. února před půl šestou odpoledne v prodejně s hračkami. Neznámý pachatel tam odcizil volně vystavenou stavebnici Lego a dal se na útěk. Ihned po krádeži se za mladíkem vydala prodavačka, ten ji však po chvíli pronásledování utekl. Touto krádeží byla způsobena škoda v celkové výši přes deset tisíc korun.  

Bezpečnostní kamery obchodního centra zachytily samotný útěk muže s kradenou stavebnicí. V této souvislosti policisté pátrají po podezřelém, který je střední postavy, věk cca 25 let, výška cca 165 – 170 cm, oblečen do šedé bundy s černými rukávy, černých kalhot, na hlavě měl černou kšiltovku a na zádech nesl černý batoh. Tento muž je podezřelý z trestného činu krádež, za což mu v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Policistům se do současné doby i přes provedené šetření nepodařilo podezřelého muže vypátrat, a proto se nyní obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání. Jakékoli informace k muži na videozáznamu přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158.

Za pomoc a spolupráci předem děkujeme.

nprap. Eva Řádková – 6. 3. 2017

 

vytisknout  e-mailem