Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Poznáváte zloděje?

Policie hledá muže podezřelého z krádeže notebooku. 

Policisté z místního oddělení Žižkov pracují na objasnění případu krádeže cestovní tašky s notebookem, který byl odcizen v polovině prosince loňského roku a to přímo z hotelové recepce v Cimburkově ulici v Praze 3. Neznámý pachatel byl natolik suverénní, že kradl přímo za zády poškozeného, který v tu chvíli vyplňoval dokumenty potřebné k ubytování. Pachatel nejprve několik minut poškozeného s rodinou pozoroval a posléze během pár vteřin nepozornosti, odcizil poškozenému malou cestovní tašku, kterou měl položenou ve své těsné blízkosti na kufru. Tímto jednáním způsobil podezřelý škodu v celkové výši 24 tisíc korun.

V této souvislosti policisté pátrají po pachateli, který byl střední postavy, oblečen do červeno-černé bundy, pod kterou měl společenský oblek a na hlavě měl pruhovanou čepici tmavé barvy. Tento muž je podezřelý z trestného činu krádež, za což mu v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na 2 roky.

Provedené úkony do současné doby nevedly k vypátrání pachatele, policisté se nyní po vyčerpání všech možností obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc. Tímto žádáme kohokoli, kdo na záběrech pozná podezřelého, aby se policistům ozval na bezplatnou tísňovou linku 158.

Za pomoc a spolupráci předem děkujeme.

nprap. Eva Řádková – 3. 2. 2017

Odkazy do noveho okna

podezřelý1

podezřelý1 

Detailní náhled

podezřelý2

podezřelý2 

Detailní náhled

podezřelý3

podezřelý3 

Detailní náhled

podezřelý4

podezřelý4 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem