Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Poznáváte ženy na fotografiích? - doplnění!

České Budějovice - Policisté se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc. 

Policisté z obvodního oddělení České Budějovice se obrací na širokou veřejnost se žádostí o ztotožnění dvou žen, které se pohybovaly každá v jinou dobu, nicméně ve stejné prodejně v době, kdy odtud zmizelo různé oblečení. Konkrétně se jednalo o prodejnu Sinsay na adrese Nádražní 1759 (v obchodním domě Mercury) v Českých Budějovících. 

K první události došlo dne 20. května v době od 18:05 do 18:35 hodiny. Během této doby se z prodejny Sinsay ztratilo několik dámských overalů, sluneční brýle, balení ponožek a další věci. Vše v hodnotě bezmála 1 000 korun. 

V druhém případě, který se stal dne 7. června v době od 15:25 do 15:55 hodin, si neznámý pachatel ze stejné prodejny odnesl zde vvystavené zboží, konkrétně se jednalo o několik dámských podprsenek, trička, šortky a další věci v celkové hodnotě přesaující částku 1 000 korun.

Na prodejně se v době spáchání těchto skutků pohybovaly ženy, které zachytil kamerový záznam. V prvním případě se jednalo o ženu na fotografiích č. 1, ve druhém případě o ženu na fotografii č. 2. Pokud ženy na fotografiích poznáváte nebo máte jakékoliv poznatky, kontaktujte, prosím, policisty na telefonním čísle 974 226 700 nebo přímo na lince 158. Ženy zveřejněné na fotografiích se mohou policistům přihlásit rovněž samy. 

Foto 1a.jpg

Foto 1b.png

Foto 2.png

por. Ing. Štěpánka Schwarzová, krpc.pio@pcr.cz

14. června 2021

vytisknout  e-mailem