Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Poznáváte ženu nebo muže na fotografii?

KOLÍNSKO – Pomozte nám ztotožnit osoby podezřelé z krádeže. 

Policisté se obrací s žádostí o pomoc při ztotožnění dvou podezřelých, ženy a muže, které zachytila bezpečnostní kamera v obchodním domě v Rorejcově ulici v Kolíně. 

Podle dosavadního šetření policisté zjistili, že dvě dosud neztotožněné osoby kradli celkem v šesti prodejnách, zejména s oblečením či elektronikou, a to 21. srpna 2021 v době od 12:00 do 13:20 hodin

Výše celkové škody na odcizeném zboží prozatím nebyla vyčíslena, avšak jen ve dvou obchodech škoda přesáhla téměř 15 tisíc korun.

Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže ve formě spolupachatelství, za což oběma v případě jejich ztotožnění, dopadení a odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Prosíme všechny občany, kteří ženu a muže na fotografiích poznávají a mohli by nám pomoct při jejich ztotožnění, aby veškeré informace sdělili na bezplatné lince tísňového volání 158 nebo přímo kontaktovali policisty z obvodního oddělení Kolín na telefonním čísle 974 874 710 nebo na mobilu 602 263 021.

Děkujeme za jakékoliv poznatky, které by nás dovedly k podezřelým osobám.


por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Kolín
1. září 2021

Odkazy do noveho okna

Podezřelá žena

Podezřelá žena 

Detailní náhled

Podezřelý muž

Podezřelý muž 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem