Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Poznáváte tohoto muže?

KROMĚŘÍŽSKO: Zavolejte nám na linku 158. 

Dne 29. dubna 2021 byli morkovičtí policisté vysláni do obce Strabenice. Pohyboval se tam muž s nožem v ruce. Nikoho ale neohrožoval a nebyl agresívní. Každou chvíli si klekl na kolena, vypadal, jakoby se modlil. Místním připadal podezřelý a tak zavolali policejní hlídku. Muž ale nekomunikoval, neměl u sebe žádné doklady ani osobní věci, nic co by nám pomohlo ho identifikovat. Vydával pouze chrčivé či syčivé zvuky.

Zřejmě trpí nějakou psychickou poruchou a z tohoto důvodu je v dlouhodobé péči lékařů. V současné době mluví velmi zřídka, česky, ale nepamatuje si téměř nic, nezná své jméno ani odkud je.

Neznámý muž je ve věku okolo 45-50 let. Je 175 cm vysoké štíhlé postavy. Před hospitalizací, v době jeho nalezení, měl na sobě maskáčový vojenský kabát, maskáčovou vojenskou čepici bez kšiltu, šedé tepláky, červenou károvanou flanelovou košili a modrou mikinu. Na nohou měl hnědé pracovní boty Farmářky. Celkově působil zanedbaným dojmem.

Bohužel se nám ho nepodařilo ztotožnit, a to ani podle otisků prstů nebo DNA.

Opětovně proto prosíme o pomoc veřejnost. Informace vedoucí ke zjištění jeho totožnosti nám občané mohou sdělit na bezplatné lince Policie ČR 158. Děkujeme.

11. listopadu 2021, por. Mgr. Simona Kyšnerová

neznámý mužneznámý muž

Odkazy do noveho okna

neznámý muž

neznámý muž 

Detailní náhled

neznámý muž

neznámý muž 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem