Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Poznáváte osoby na fotografiích? Pomozte nám je ztotožnit, prosím

KOLÍNSKO – Okradly ženu v obchodě. 

Kolínští policisté se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění osob podezřelých z krádeže a zneužití platebního prostředku, k čemuž došlo v jednom z obchodních domů v Kolíně.

Podle dosavadního šetření vešla dvojice pachatelů 14. října 2021, krátce po 13. hodině, do prodejny v ulici V Opletkách v Kolíně IV, kde se přiblížila k nákupnímu vozíku 51leté ženy s jasným úmyslem. U ženy využil tento pár její nepozornosti, kdy vybírala zboží z regálu a z vozíku jí odcizil batoh s peněženkou, osobními doklady, platebními kartami, mobilním telefonem a poznámkovými bloky. V jednom z bloků měla poškozená žena napsaný PIN kód k platební kartě, čehož zneužili pachatelé a v čase od 13:38 do 13:40 hodin vybrali natřikrát z automatu ve Velkém Oseku finanční hotovost v celkové výši 20 tisíc korun.

Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což ženě a muži v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětím svobody až na dvě léta.

Prosíme všechny občany, kteří ženu a muže na fotografiích poznávají a mohli by nám pomoct při jejich ztotožnění, aby veškeré informace sdělili na bezplatné lince tísňového volání 158 nebo přímo kontaktovali policisty z obvodního oddělení Kolín na telefonním čísle 974 874 710 nebo na mobilu 602 263 021.

Děkujeme předem za jakékoliv informace.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
26. října 2021

Odkazy do noveho okna

Poznáváte ho?

Poznáváte ho? 

Detailní náhled

Poznáváte ho?

Poznáváte ho? 

Detailní náhled

Poznáváte ho?

Poznáváte ho? 

Detailní náhled

Poznáváte ji?

Poznáváte ji? 

Detailní náhled

Poznáváte ji?

Poznáváte ji? 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem