Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

AKTUALIZACE - Poznáváte osoby na fotografiích? Ozvěte se nám.

LIBEREC – Kriminalisté žádají veřejnost o spolupráci. 

AKTUALIZACE - ze dne 5. května 2022

Opětovně žádáme spoluobčany o pomoc při zjištění totožnosti důležitých svědků případu. 
Děkujeme za spolupráci. 

5. května 2022
por. Bc. Vojtěch Robovský
_________________________________________________________________________________________________________________

Liberečtí kriminalisté pátrají po totožnosti několika důležitých svědků, kteří mohli být přítomni jednání vykazujícího znaky trestného činu loupeže nebo by svým svědectvím mohli výrazným způsobem dopomoci k ustanovení pachatele či pachatelů události. Uvedené osoby se pohybovaly v brzkých ranních hodinách, v neděli 13. března, v prostoru nástupiště městské hromadné přepravy osob v ulici Fügnerova v Liberci. Krátce před pátou hodinou zaznamenala bezpečnostní kamera v prostoru nástupiště mladou ženu a dva spolu komunikující muže. Všichni, nezávisle na sobě, nastoupili před pátou hodinou ranní do autobusu číslo 25 jedoucího ve směru do Ruprechtic.
Liberečtí kriminalisté se obracejí se žádostí o spolupráci na občany, kteří na snímcích ženu a dva muže poznávají, aby informace o těchto osobách oznámili na linku 158 nebo na kterékoli policejní služebně.

Popis osob:
Mladá žena s dlouhými hnědými vlasy na sobě měla bílý kabát, červené kalhoty a vysokou tmavou obuv. Přes rameno měla malou kabelku černé barvy a nesla igelitovou tašku s nápisem Norma. V blízkosti nástupiště se pohybovali také dva, zřejmě rusky či ukrajinsky hovořící muži. Jeden z nich měl na sobě khaki bundu s límečkem, světle modré rifle a tmavé sportovní boty. Muž měl krátce střižené hnědé vlasy a vousy. Druhý z mladých mužů byl oblečený do modré bundy s kapucí, zpod které vyčníval červeno bílý kšilt baseballové čepice. Byl oblečený do kapsáčových kalhot zelené nebo šedé barvy a na nohou měl tmavé sportovní boty.

Děkujeme za spolupráci.

2. května 2022
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
Liberec

vytisknout  e-mailem