Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Poznáváte osobu na obrázku?

KROMĚŘÍŽSKO: Tento muž připravil o šperky a peníze třiasedmdesátiletou ženu. 

Minulou sobotu okradl neznámý muž v hale autobusového nádraží v Kroměříži třiasedmdesátiletou ženu. Vyslechl telefonní hovor, ve kterém seniorka sdělovala svému synovi, že jí ujel autobus. Ihned využil situace a ženě nabídl, že ji odveze svým autem. Chvíli si pak spolu ve vestibulu povídali. Hovořil o tom, že své ženě koupil zlatý řetízek, ale jí se prý nelíbil. Zato jemu se velmi zalíbily zlaté náušnice a řetízek, které měla seniorka na sobě. Požádal ji, zda by mu mohla šperky zapůjčit. U tchána, který bydlí nedaleko, si je otiskne do plastelíny a poté nechá své ženě vyrobit stejné. Když vycházeli z haly, poprosil ještě ženu o zapůjčení pěti set korun na benzín. Pak se vydal pro auto s tím, že na něj má počkat, ale už se nevrátil.   

 

V souvislosti s tímto skutkem nyní pátráme po muži ve věku pětačtyřicet až padesát let, který je asi 170 až 180 centimetrů vysoké štíhlé postavy. Oblečen byl do tmavé bundy a tmavých kalhot. Na hlavě měl šedou čepici - kulicha. Působil poctivým dojmem. Mluvil česky, bez přízvuku a bez vady řeči.

 

Vzhledem k tomu, že se podařilo vytvořit identikit neznámého, žádáme o pomoc při určení totožnosti tohoto muže také veřejnost. Informace nám mohou občané poskytnout na bezplatné lince Policie ČR 158 nebo zavolat přímo kroměřížským kriminalistům na telefonní číslo 974 675 454.

 

29. ledna 2016, por. Mgr. Simona Kyšnerová

 

Odkazy do noveho okna

identikit pachatele

identikit pachatele 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem