Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Poznáváte nálezce?

Policisté hledají muže, který by mohl přispět k objasnění případu. 

Policisté z místního oddělení Žižkov pracují na objasnění případu krádeže finanční hotovosti, ke které došlo 13. ledna v nákupním centru na Vinohradské ulici. Poškozený si v prostorách toalet zapomněl svou příruční tašku, ve které měl doklady, cestovní pas a finanční hotovost ve výši 12 tisíc korun. Jakmile si svou ztrátu uvědomil, začal tašku hledat, ale na místě kde ji nechal, již nebyla. Poté si ale všiml mladého muže, který ji držel v ruce spolu s cestovním pasem. Tento neznámý muž, pravděpodobně nálezce, mu tašku vrátil a odešel pryč. Následně při kontrole obsahu tašky poškozený zjistil, že mu chybí již zmiňovaná finanční hotovost.     

V této souvislosti policisté pátrají po nálezci tašky, který byl cca 180 cm vysoký, ve věku 25-35 let, měl černé vlasy, byl oblečen do tmavého oblečení a na krku měl bílou šálu. Tohoto muže zachytily bezpečnostní kamery, jak chodí po nákupním centru a vypadá to, jakoby majitele tašky hledal. Policisté by potřebovali s tímto mužem hovořit, zdali nemá nějaké informace k objasnění případu.

Vzhledem k tomu, že provedené úkony do současné doby nevedly k vypátrání nálezce ani podezřelého, policisté se nyní po vyčerpání všech možností obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc. Tímto žádáme kohokoli, kdo na záběrech pozná nálezce, nebo byl svědkem krádeže, aby se policistům ozval na bezplatnou tísňovou linku 158.

Za pomoc a spolupráci předem děkujeme.

nprap. Eva Řádková – 25. 1. 2017

Odkazy do noveho okna

nálezce1

nálezce1 

Detailní náhled

nálezce2

nálezce2 

Detailní náhled

nálezce3

nálezce3 

Detailní náhled

nálezce4

nálezce4 

Detailní náhled

nálezce5

nálezce5 

Detailní náhled

nálezce6

nálezce6 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem