Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Poznáte ženu na fotografii?

JABLONECKO – Železnobrodští policisté šetří případ krádeže věcí z rodinného domu a hledají ženu, která by jim mohla pravděpodobně poskytnout důležité informace v souvislosti s tímto činem. 

Policisté z Obvodního oddělení v Železném Brodě v současné době šetří případ krádeže šperků a mobilního telefonu z rodinného domu v jedné obci právě na Železnobrodsku. K události došlo v době od 10.00 hodin 15. června do 18.00 hodin 16. června letošního roku. Dosud neznámý pachatel bez jakéhokoliv násilí vstoupil do uvedeného domu, kde ze zásuvky nočního stolku odcizil tři zlaté prsteny a ze stolu v obýváku mobilní telefon. Celková hodnota odcizených věcí činí částku 39.000,- Kč. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, za jehož spáchání hrozí pachateli v případě dopadení trest odnětí svobody až na dva roky.

V souvislosti se šetřením uvedeného skutku železnobrodští policisté nyní pátrají po důležité svědkyni zachycené na fotografii, která by mohla mít pravděpodobně důležité informace pro jeho objasnění. Proto se i tímto obracejí na širokou veřejnost.

Pokud máte jakékoliv informace ke zjištění totožnosti dosud neznámé ženy, sdělte je osobně na kterékoliv policejní služebně nebo telefonicky na bezplatnou linku 158. Samozřejmě přivítáme ti to, aby se žena zachycená na fotografii policistům stejným způsobem přihlásila sama.


22. 7. 2022
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem