Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Poznáte podezřelou?

Kriminalisté vyšetřují případ loupeže v baru a pátrají po jedné z podezřelých. 

Kriminalisté čtvrtého policejního obvodu od konce listopadu tohoto roku pracují na případu, při kterém poškozený v baru na Opatově v Praze 4 přišel o mobilní telefon, tablet a peněženku s několika tisíci korun. Celý incident vznikl kvůli hádce při placení útraty za alkohol, který měl poškozený v baru zkonzumovat. Jeden z obsluhy baru po předchozí slovní potyčce na zákazníka zaútočil pěstmi, až ho srazil na zem, kde skončil chvilku v bezvědomí. Když se poškozený po útoku probral, tak z provozovny odešel a zjistil, že mu chybějí zmiňované věci. Proto celou věc oznámil na policejním oddělení.

Kriminalisté v této souvislosti zahájili trestní stíhání se dvěma zaměstnanci baru pro podezření ze spáchání trestného činu loupež. Celého incidentu se účastnila také zatím neznámá žena, po jejíž totožnosti nyní pátráme. Jestliže ji na záběrech poznáváte, kontaktujte linku 158.  

Popis hledané ženy: věk okolo 25 let, výška přibližně 165 cm, střední postava, krátké světle hnědé vlasy pánského střihu. Na hlavě měla kšiltovou čepici. Pod spodním rtem měla piercing v podobě ostrého hrotu (špička).

por. Bc. Jan Daněk – 7. 12. 2016

Aktualizace – Díky medializaci případu se ve středu večer kriminalistům sama přihlásila žena, která byla v souvislosti s případem hledaná. Při následném výslechu od ní kriminalisté získali důležité informace k okolnostem celého případu.  

Tímto děkujme všem, kteří věnovali pátrací relaci pozornost a přispěli tak k posunu ve vyšetřování případu.

por. Bc. Jan Daněk – 8. 12. 2016

vytisknout  e-mailem