Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Poznáte osoby na fotografiích?

JABLONECKO – Policisté žádají o pomoc při zjištění totožnosti muže a ženy, které zachytila kamera na pobočce České pošty v Tanvaldě. 


Od 1. července tanvaldští policisté šetří krádež výherních losů, ke které došlo ten den dopoledne krátce před jedenáctou hodinou na pobočce České pošty v Tanvaldě.  Dosud neznámý pachatel pravděpodobně využil příležitosti, kdy pracovnice pošty odešla od přepážky k balíkům, a sáhl skrz výdejní okénko, kde z vnitřní části pultu odcizil 22 kusů různých výherních losů v celkové hodnotě 2.500,- Kč. Policisté věc s ohledem na výši způsobené škody kvalifikovali jako přestupek proti majetku a nyní žádají o pomoc i širokou veřejnost při zjištění totožnosti osob na fotografiích z kamerového záznamu z prostoru místa činu. Muž a žena by totiž mohli mít pro ně velmi důležité informace vedoucí k dopadení neznámého pachatele.

Žádáme tedy občany, kteří mají jakékoliv informace vedoucí ke zjištění totožnosti muže a ženy, zachycených na kamerovém záznamu, aby je sdělili policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158. Lidé mohou své poznatky sdělit také přímo policistům na Obvodním oddělení v Tanvaldě, a to i telefonicky na čísle 735 788 647. Samozřejmě, že stejně žádáme muže a ženu zachycené na záznamu, aby se policistům případně se svým svědectvím přihlásili sami.


1. 8. 2019
nprap. Dagmar Sochorová
Oddělení tisku a prevence 
Jablonec nad Nisou

vytisknout  e-mailem