Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Poznáte muže na fotografiích ?

Policisté ho hledají  

podezřelý mužpodezřelý muž

     Pomocí cizí platební karty neoprávněně vybral neznámý muž z finančního účtu čtyřiapadesátileté ženy jedenáct tisíc korun.

     Kartu spolu s peněženkou, osobními doklady a penězi získal zatím nezjištěným způsobem v době mezi 8. a 9. prosincem loňského roku v Sedlci-Prčici na Příbramsku. Šetřením případu votičtí policisté zjistili, že muž se ve dvaceti šesti případech pokusil odcizenou platební kartou vybrat peníze v bankomatech v Milevsku, v Táboře a v Bechyni, kde mu byla nakonec karta bankomatem zadržena. 

     Pokusy i úspěšné výběry z bankomatu pachatel provedl 8. prosince v 17.17 hodin v Milevsku. Pak pravděpodobně přejel do Tábora, kde ve stejný den byly zaznamenány výběry v době od 18.11 hodin do 18.53 hodin, znovu ve 22.11 hodin a ještě 9. prosince v 00.10 hodin. V Milevsku mu pak bankomat 9. prosince v 9.47 hodin kartu při dalším pokusu o výběr peněz  nevrátil zpět.

podezřelý mužpodezřelý muž



     Policisté získali snímky kamerového systému z bankomatu v Bechyni, na kterých je podezřelý muž zachycen. 

     V případě, že by někdo z občanů osobu na fotografiích poznal, ať vyrozumí votické policisty na tel. č. 974 871 760, 974 871 761, 317 812 275 nebo zavolá na linku 158.


vytisknout  e-mailem