Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Poznáte muže na fotografiích?

JABLONECKO - Policisté šetří případ krádeže věcí z rodinného domu v Janově nad Nisou. Nyní žádají o pomoc občany, kteří by na zveřejněných fotografiích mohli poznat muže, který pravděpodobně do uvedeného domu neoprávněně vnikl. Majitel totiž poznal svůj batoh, který na kamerovém záznamu muž drží v rukou. 

Ve čtvrtek 7. července letošního roku během dne v době od 7.30 do 16.00 hodin dosud neznámý pachatel zatím nezjištěným způsobem neoprávněně vnikl do rodinného domu v Janově nad Nisou, ze kterého odcizil batoh AXON, typ GOBI, velikost 32 l, modrý s oranžovými doplňky, na zadní straně s černou síťovinou a elektroniku – dětský tablet zn. QuardCore, tablet ASUS MEMO Pad HD 7, mobilní telefon SONY Xperia U, iPod Classic 80GB Silver, fotoaparát s kamerou CASIO EXILIM EX-H5 SILVER, reproduktor pro Ipod SONOS Play. Vše v celkové hodnotě 18.990,- Kč.

Policisté z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou – Mšeně, kteří celý případ šetří, ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody. V rámci tohoto šetření se jim podařilo zajistit záznam z obecního kamerového systému, na kterém byl pravděpodobně zachycen pachatel, a to v týž den dopoledne v době od 10.37 do 10.45 hodin.

Jednalo se o mladšího muže v černých ¾ kalhotách, černé mikině a s černým batohem na zádech. Při odchodu z místa činu navíc v rukou držel výše popsaný odcizený batoh z domu, do kterého zřejmě před tím neoprávněně vnikl. Uvedený odcizený batoh v rukou muže zachyceného na kamerovém záznamu si poškozený majitel poznal. Osobu muže se ovšem do současné doby policistům ustanovit nepodařilo.


Vzhledem k této skutečnosti mšenští policisté nyní žádají o pomoc i širokou veřejnost:



Kdo by z občanů na zveřejněných fotografiích poznal zachyceného muže a měl jakékoliv informace směřující ke zjištění jeho totožnosti, ať se osobně obrátí na kteroukoliv policejní služebnu nebo své poznatky sdělí policistům telefonicky na bezplatné lince 158, případně policistům přímo na Obvodní oddělení ve Mšeně na mobilní telefon 735 788 625. Občané mohou také mšenské policisty kontaktovat písemně prostřednictvím e-mailu  jn.oo.mseno@pcr.cz .

 

31. 8. 2016
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem