Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Poznáváte muže na fotografiích?

LIBEREC - Mladík je podezřelý z přečinu výtržnictví, ke kterému došlo na konci října letošního roku v jednom z klubů v centru města. 

Policisté z obvodního oddělení Liberec - Centrum šetří od začátku listopadu letošního roku případ výtržnictví, ke kterému došlo 28. října 2017 v nočních hodinách v Liberci, v prostorách diskotéky jednoho z klubů v centru Liberce.

Neznámý mladík se měl  dne 28.10.2017 v době od 23:45 hod do 23:59 hod v Liberci v prostorách diskotéky  chovat nevhodně, narušovat pořádek klubu a snažit se stále s jinými hosty vyvolat potyčku. Mladík byl vyzván ostrahou klubu, aby opustil kvůli nevhodnému chování klub. Na výzvu však  zareagoval agresivně a následně ostrahu fyzicky napadl. V nepravou chvíli na nesprávném místě byla jedna z návštěvnic klubu. Ve chvíli, kdy došlo k incidentu mezi agresivním mladíkem a ostranou, ani ona nebyla uštědřena jedné rány.

4Policisté by nyní rádi hovořili i s mladíkem, který je na fotografiích.

K popisu mladíka: muž ve věku mezi 20 a 30 lety, bílé pleti, s vlasy krátce střiženými, delšími na horní části hlavy, atletické postavy, oblečen byl do bílého trička s nápisem NUGGET a tmavších kalhot, na nohou měl tmavé boty Adidas se třemi bílými pruhy a s bílou podrážkou. Na pravé ruce má výrazné tetování téměř na celé ploše paže.

Pokud někdo muže na fotografiích poznává, nechť prosím kontaktuje tísňovou linku 158 nebo přímo policisty na obvodním oddělení Liberec - Centrum tel. čísle: 974 467 100.
 

15.12.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem