Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Poznáte muže na fotografii?

HRADECKO - Poškozenému z peněženky zmizelo 10 tisíc korun. 

Poznáte muže z fotografie?Poznáte muže z fotografie?V úterý 22. listopadu 2022 oznámil na obvodní oddělení v Hradci Králové 45letý muž, že byl v kavárně v jednom obchodním domě ve městě okraden.
Z jeho výpovědi vyplynulo, že okolo 17. hodiny vešel do kavárny, kde si koupil kávu a posadil se ke stolu. Když odcházel, tak si všiml, že mu v peněžence, kterou měl v bundě odloženou za sebou na židli chybí finanční hotovost 10 tisíc korun.
Tento případ šetří policisté pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za což hrozí pachatelům až dvouletý pobyt ve vězení.
   
Policie tímto žádá veřejnost o pomoc při ztotožnění dvou mužů na fotografii. Jedná se o osoby, které by nám mohly pomoci celou věc objasnit.  V případě, že muže znáte, nebo víte, kde se pohybují či bydlí, zavolejte na telefonní číslo 158 nebo přímo na obvodní oddělení v Hradci Králové 974 526 651, případně nám zašlete email na: hk.hk1@pcr.cz.
 

Policie České republiky dále apeluje na návštěvníky obchodních center zejména v současné předvánoční době, aby byli obezřetní a dávali si velký pozor na kapesní zloděje. Stačí krátká nepozornost a můžete přijít o vše, co máte u sebe.

por. Pižlová Šárka, DiS.
15. 12. 2022, 9:00

Odkazy do noveho okna

Poznáte muže z fotografie?

Poznáte muže z fotografie? 

Detailní náhled

Poznáte muže z fotografie?

Poznáte muže z fotografie? 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem