Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Poznáte ho?

DOLNÍ BŘEŽANY - Neznámému muži se ve středu 16. října letošního roku v pobočce poštovního úřadu podařilo zmást pracovnici na přepážce.  

      Do pobočky se dostavil před 18 hodinou a vyčkal vhodné příležitosti, až se uvolní místo u přepážky a nebude nikým pozorován. Pracovnici na přepážce požádal o opakované rozměňování bankovek, která mu vyhověla. Po skončené transakci jí však vrátil o 3.800,- Kč méně. O tom, že byla podvedena, si žena na přepážce uvědomila až při pokladní uzávěrce.
     Jednání neznámého muže při peněžní transakci bylo zachyceno záznamovým zařízením. Z výpovědi osob, jakož i po vyhodnocení kamerového záznamu bylo zjištěno, že se jednalo o muže ve věku kolem 40 let, bílé pleti, sportovní až svalnaté 180 cm vysoké postavy, krátkých vlnitých tmavě hnědých vlasů, hnědých očí. Byl hladce oholen s ostrými rysy v obličeji. Hovořil plynně česky, bez vady řeči a přízvuku. Oblečen byl do tmavě hnědé kožené bundy, modrých džínových kalhot, košile khaki barvy a tmavě hnědých sportovních bot s bílým logem zn. Nike.

                                       fotografie ze záznamového zařízení Dolní Břežany

     K řádnému prošetření všech nejasných okolností tohoto případu, může přispět i výpověď tohoto muže. Z tohoto důvodu se jílovští policisté obracejí na občany se žádostí, aby jim pomohli zjistit jeho totožnost. Případné informace mohou policistům sdělit osobně přímo na služebně Obvodního oddělení Policie ČR v Jílovém u Prahy nebo je mohou zavolat na telefon: 974 882 710.

vytisknout  e-mailem