Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Poznáte dvojici nočních pobertů?

NÁCHODSKO – Vykradli kasu v zahradnictví. 

Policisté z obvodního oddělení v Jaroměři už od poloviny května 2019 hledají dva zloděje, kteří v noci vnikli do prostor jednoho ze zahradnictví na Jaroměřsku, vypáčili pokladnu a odcizili z ní finanční hotovost. Nutno přitom podotknout, že zloději způsobili větší škodu poškozením samotné pokladny, než na odcizených bankovkách a mincích. Celkem způsobená škoda činila bezmála 9.000 korun.

Muži zákona po prozkoumání zajištěných záznamů z bezpečnostních kamer zjistili, že si dvojice pobertů přišla do provozovny zřejmě jen pro peníze. Nezvaní návštěvníci se v blíže neurčené době od 10. do 11. 5. 2019  nezjištěným způsobem dostali dovnitř provovzovny, poničili pokladnu a odnesli finanční hotovost ve výši přibližně 3.000 korun.

Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí, zda někdo jednoho či oba noční fantómy nepozná. Pokud by někdo z veřejnosti někoho z nezvaných nočních návštěvníků třeba podle pohybů, chůze, oblečení, nebo i podoby poznal, ať se obrátí na stálou službu obvodního oddělení policie v Jaroměři, tel. 974 534 741 nebo informace sdělí na bezplatnou linku 158.  Za veškeré informace, které by mohly vést k polapení zlodějů, děkujeme.

por. Mgr. Eva Prachařová
8. 8. 2019

vytisknout  e-mailem