Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Poznáte dva muže na fotografiích?

LIBEREC – Žádáme veřejnost o pomoc při pátrání po dvou dosud neznámých mužích. 

Letos 17. ledna ráno v době od 7.30 do 7.45 hodin v prostoru tramvajové zastávky MHD poblíž ulice Fugnerova naproti obchodnímu centu Forum v Liberci dva dosud neznámí muži po slovním vulgárním urážení a vyhrožování újmou na zdraví fyzicky napadli 29letého muže. Jeden agresor muže držel a druhý jej bil. Naštěstí poškozený po tomto napadení nemusel vyhledat lékařské ošetření a nenastala u něj ani pracovní neschopnost. Napadenému útočníci poškodili oblečení.

Celý případ nyní šetří policisté z Obvodního oddělení Liberec centrum, kteří již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, za jehož spáchání hrozí pachateli v případě odsouzení trest odnětí svobody až na dva roky. Policistům se v rámci šetření podařilo zajistit fotografie z kamerového systému, na kterých jsou zachyceni dva muži, kteří by pravděpodobně mohli pomoci celý případ objasnit.


K popisu těchto dvou mužů můžeme uvést následující:

Jednalo se o muže s tmavší pletí. Jeden ve veku cca 25 let, výška 165 – 175 cm, neměl vousy, kulatý obličej, měl nadváhu, oblečen do šedivé mikiny s kapucí se žlutými prvky a do montérkových kalhot. Druhý cca 25 let byl vysoký cca 170 cm, hubený, krátké tmavé vlasy, oblečen do modrých pracovních kalhot, nějakého šedého oblečení a oranžové vesty.

Liberečtí policisté nyní žádají o pomoc širokou veřejnost. Pokud má někdo jakékoliv informace vedoucí ke zjištění totožnosti dvou mužů zachycených na fotografiích, ať je osobně sdělí policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158. Policisté by samozřejmě přivítali i to, kdyby se jim uvedení muži přihlásili sami.


6. 2. 2020
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem