Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pozitivní testy na návykové látky

KLATOVSKO - Policisté v rámci dohledu nad silničním provozem zjistili čtyři řidiče, kteří měli pozitivní testy. 

V uplynulých třech dnech policisté na různých místech Klatovska kontrolovali řidiče a zjistili čtyři pod vlivem návykových látek.

V sobotu policisté v Sušici zastavili řidičku vozidla VW Golf na ulici Nádražní v 10.00 hodin. Osmadvacetiletá žena z Plzně měla test s pozitivním výsledkem na amfetamin a metamfetamin.

V neděli 7. listopadu policisté zastavili řidiče vozidla zn. Fiat Stilo v Klatovech na ulici Rybníčky v 11.15 hodin. Řidičem byl třicetiletý muž z obce u Nýrska, který měl pozitivní test na konopí, amfetamin a metamfetamin.

V pondělí 8. listopadu jel muž s vozidlem VW po komunikaci od Kašperských Hor na Sušice a u Radešova byl zastaven policisty v 17.25 hodin.  Dvaatřicetiletý muž z Klatov měl test pozitivní na konopí, amfetamin a kokain. 

Po Klatovech jel řidič s vozidlem Audi a byl zastaven na ulici Vídeňské v pondělí ve 21.03 hodin. Šestadvacetiletý muž z Klatovska měl test pozitivní na kokain.

Provedené dechové zkoušky byly u řidičů s negativními výsledky.

Uvedení řidiči souhlasili s lékařskými vyšetřeními a byli převezeni do zdravotnických zařízení, kde byly provedeny i odběry biologických materiálů.

Řidiči jsou podezřelí ze spáchání přestupků, které budou předány správnímu orgánu k dalšímu opatření.

nprap. Ladmanová Dana

9. listopadu 2021

vytisknout  e-mailem