Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Požili alkohol a řídili vozidla

Ohrožení pod vlivem návykové látky 

       Policisté z dopravního inspektorátu kontrolovali v Sušici na ulici Nádražní v sobotu 5. května v 0.30 hodin řidiče 22 letého místního muže při řízení vozidla zn. Opel Omega. Dechovou zkouškou bylo zjištěno 0,95 a opakovaně 1,02 promile alkoholu. Řidič se podrobil  lékařskému vyšetření.
        Policisté z obvodního oddělení Sušice kontrolovali na ulici U Vodárny v neděli 6. května 2012 v 1.05 hodin řidiče 21 letého místního muže při řízení vozidla zn. Renault. Řidič se na výzvu podrobil dechové zkoušce a alkoholtester naměřil 0,48 a opakovaně 0,91 a 0,87 promile alkoholu. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku, který bude předán na městský úřad k dalšímu opatření.
     V sobotu 5. května ve 23.50 hodin byl policisty z obvodního oddělení Nýrsko na ulici Prap. Veitla kontrolován 30 letý místní muž, který řídil vozidlo zn. Škoda Felicia. Alkoholtester naměřil 1,45 a opakovaně 1,42 promile alkoholu. Muž byl převezen k lékařskému vyšetření do zdravotnického zařízení v Klatovech a je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.
Policisté uvedeným řidičům zadrželi řidičské průkazy.

 

nprap. Ladmanová Dana

7.5.2012

vytisknout  e-mailem