Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Požár bytu v Rumburku

DĚČÍN - Na místě zasahovaly všechny složky IZS. 

Postrádá i krumpáč

ČESKÁ KAMENICE – Českokameničtí policisté pracují od letošní neděle 24. června na oznámení, které poukazuje na možný přečin krádeže. Z odstaveného karavanu ve Veselém zmizelo v průběhu minulého týdne pracovní nářadí a pár kabelů. Majitel ztracené věci ohodnotil částkou 4.800,- Kč.

Bez kabelu

DĚČÍN - Kdopak to „zabloudil“ na děčínské vlakové nádraží mezi odstavené lokomotivy? Pracovník pražské společnosti, v jejímž majetku jsou i dvě odstavené mašiny, letos v neděli 24. června zjistil nepříjemnou skutečnost. Od nedělního odpoledne postrádá speciální propojovací kabel, který odpovídá hodnotou sedmdesáti tisícům českých korun. Zástupce zasažené společnosti se obrátil na místní policisty v Podmoklech, kteří oznámenou nepříjemnost prověří s ohledem na přečin krádeže.

Požár bytu v Rumburku

RUMBURK – Místní policisté prověřují případ požáru bytu v obytném domě v Polní ulici v Rumburku. Včera v noci 25. června vyjížděli do místa události kromě policistů také jednotky dobrovolných hasičů z Jiříkova a Rumburku společně s varnsdorfským HZS. Záchranáři společně s policisty z obytného domu evakuovali 21 obyvatel. Zdravotníci na místě požáru poskytli svou pomoc třem osobám, které byly lehce přiotráveny zplodinami hoření. Incident se obešel bez zranění. Na místě pracoval také vyšetřovatel příčin požáru, který na případu pracuje společně s policisty.  Škoda na majetku doposud nebyla stanovena.

Stálo to za to ?

DĚČÍN - Úhrada nezaplaceného zboží čítá 89,90 Kč. Děčínským policistům pod drobnohledem uvízl devětatřicetiletý muž, který včerejšího dne 25. června večer zavítal do děčínského obchodního domu v Obloukové ulici. V průběhu pohybu po nákupní ploše si pod oděv uschoval jedno máslo a pečenou sekanou se sýrem. Pokladnami pak prošel bez zaplacení. Za nimi už na něj čekali pracovníci ostrahy, kteří jej posléze předali děčínským policistům. Vykutálený zákazník si ještě téhož dne vyslechl ústy policejního inspektora sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže, který případ zpracovává ve zkráceném přípravném řízení.

Nevítaný nápis

DĚČÍN – Začátkem posledního červnového týdne letošního roku se na děčínské policisty obrátila majitelka místní společnosti, jelikož v uplynulých několika málo dnech se na budově firmy objevil nevítaný velký nápis, nastříkaný žlutým sprejem. Úprava poničené fasády objektu může vyjít až na dvanáct tisíc českých korun. Policisté případ prověřují s ohledem na přečin poškození cizí věci.

Děčín 26. června 2018

nprap. Petra Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail: krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.: 974 432 207, 724 156 

vytisknout  e-mailem