Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Pozapomněl na přednost

LIBEREC - Zapomněl, že vyjíždí z vedlejší a další zprávy 

Pozapomněl na přednost
V pondělí 22.2.2010 v 9,10 hodin došlo v Oldřichově v Hájích k dopravní nehodě. 75-letý muž z Liberce jedoucí s vozidlem Škoda Fábia vyjížděl z vedlejší komunikace na hlavní. Při vjíždění nedal přednost vozidlu Škoda Octávia jedoucímu po hlavní komunikaci. Střet levého boku vozidla Š Fábia a přední částí vozidla Š Octávia přinesl hmotnou škodu ve výši 160 000 Kč a naštěstí nepřinesl žádné zranění.

Vzít a neplatit
Únavy lidí z pondělního odpoledne chtěl využít 21-letý muž z Hrádku n.N. Muž v nákupním centru v Liberci – Pavlovicích schoval do náprsní kapsy bundy jeden salám Křemešník a přibral i 7 kusů čokolád Milka. Velice nenápadně prošel přes pokladnu s cílem za zboží neplatit. Měl ale tu smůlu, že ostraha prodejny nebyla natolik unavená, jak se mladík domníval, muže za pokladnou zastavila. Zboží mohlo být vráceno do prodejny a muž byl předán do rukou zákona. Vzhledem k tomu, že v posledních třech letech byl za obdobný trestný čin pravomocně odsouzen, hrozí mu nyní trest odnětí svobody v trvání až tři roky.

Na jaře začne stavební ruch
Do stavební buňky v Oldřichově v Hájích se vloupal v průběhu noci z neděle na pondělí neznámý pachatel. U stavební buňky překonal visací zámek, který jistil závoru na dveřích a poté z buňky odcizil 4 kompletní kostky ocelového lešení značky Haki. Majitel lešení tak nejenom na jaře nemůže začít využívat lešení, ale navíc bude muset vynaložit částku 25 000 Kč, aby si mohl pořídit lešení jiné.

por.Mgr.Ludmila Knopová
tisková mluvčí
 

vytisknout  e-mailem