Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Povedený zaměstnanec

TEPLICKO - V práci kradl holicí strojky i pěny; Řídil i přes zákaz a další zprávy. 

Povedený zaměstnanec

     Škodu téměř osm tisíc korun způsobil svému zaměstnavateli muž, který pracuje ve skladu firmy v Dubí. Využil příležitosti a ze skladu postupně ukradl 18 holicích pěn, 15 holicích strojků a několik náhradních břitů. Na krádež se ale přišlo a policisté mu sdělili podezření z přečinu krádeže, za který by mohl jít v krajním případě až na dva roky do vězení.

Řídil i přes zákaz

     Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání je podezřelý 33letý muž, kterého včera odpoledne zastavili v Bílině policisté z oddělení hlídkové služby. Sedl si za volant, ačkoliv má soudem uložen roční zákaz řízení motorových vozidel všech skupin. Muž je vyšetřován na svobodě, v případě odsouzení mu v krajním případě hrozí až dva roky za mřížemi.

Vloupání do auta

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do zaparkované dodávky. Po rozbití skleněné výplně dveří vnikl do vozidla, z palubní desky vytrhl autorádio, které ale nechal uvnitř a z místa činu odešel. Přestože pachatel nic neodcizil, majiteli způsobil škodu přes 13 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečiny krádeže ve stadiu pokusu a poškození cizí věci.

Ukradená kola

     Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který se v Teplicích vloupal do výměníkové stanice, přes kterou se dostal do sousední garáže. Z té následně odcizil dvě jízdní kola v celkové hodnotě kolem třiceti tisíc korun. Policisté nyní po odcizených kolech i pachateli, kterému hrozí až dvouleté vězení, pátrají.

14. 1. 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem