Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Poslední volná místa!!!

Ostrava - KUZMA preventivní projekt ostravské policie 

Poslední volná místa!!!
 
            Nabízíme poslední volná místa na jarní kurz projektu Kuzma.
 
Preventivní projekt ostravských policistů letos slaví pět let od svého vzniku. V jarním termínu tedy od 17. 4. do 26. 6. 2013 jsou ještě k dispozici volná místa.
 
Projekt „KUZMA“ tedy kurz zodpovědného majitele městského psa je preventivní akce pro mladé pejskaře ve věku od 12 do 18 let, kteří se potýkají z neposlušností svým čtyřnohých mazlíčků.
 
Náplní kurzu je nejen teoretická příprava, ale i praktický výcvik, zejména nácvik ovladatelnosti psa za pohybu a na místě, chůze u nohy v běžných situacích, nácvik přivolání psa v různých situacích i za působení rušivých vlivů. V kurzu se odstraní problémy nesprávné socializace vůči jiným zvířatům či lidem, návyk na pohyb mezi jinými psy a ve skupině osob při zachování plné poslušnosti. Není výjimkou, že účastníci kurzu vyrážejí do ulic a trénují situace přímo v terénu.
 
Řádně vyplněnou přihlášku, kterou je možné stáhnout ze stránky www.kuzma.wbs.cz  zasílejte na adresu Policie ČR, Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje, Městské ředitelství policie Ostrava, 30. dubna 24 nejpozději do konce března 2013!
 
Jakékoliv dotazy zodpovíme na tel. č. 974 725 208, popř. písemně na mrov.pis@mvcr.cz.
 
Veškeré informace naleznete na výše uvedené webové stránce!!!
 
Kurz je zdarma!!!

 

vytisknout  e-mailem