Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Poslední postupující v rámci projektu „Máš na to?“ je již známý.

KROMĚŘÍŽSKO: Z postupu se radují studenti z Holešova.  

Poslední okresní kolo projektu Krajského ředitelství policie Zlínského kraje „Máš na to?“ se uskutečnilo dnes dopoledne v areálu TJ Slavia Kroměříž. Členové jednotlivých týmů změřili síly ve čtyřech fyzicky náročných disciplínách a ve třech úkolech zaměřených na týmovou spolupráci.
Nejlepších fyzických výkonů dosáhlo družstvo Vyšší policejní školy a střední policejní školy MV v Holešově, které díky tomu postoupilo do krajského finále. To se uskuteční 18. října 2016 v prostorech Střední průmyslové školy Zlín. Vítězný tým soutěžil ve složení Pavel Juda, Ladislav Zeman, Radim Dostál, Renata Fizková a Martin Farkaš.
O vítězství a postupu rozhodly lepší výkony v prioritní fyzické části soutěže. V těsném závěsu za týmem z Holešova skončili studenti reprezentující Tauferovu střední odbornou školu veterinární Kroměříž a tým Vyšší odborné školy pedagogické a sociální a Střední pedagogické školy Kroměříž.
Všem soutěžícím gratulujeme k výborným výkonům, které by v mnoha případech splňovaly přísná kritéria fyzických zkoušek, jejichž absolvování je nutné při přijímacím řízení k Policii ČR.

V celokrajském finále se utkají týmy Vyšší policejní školy a střední policejní školy MV v Holešově, Střední průmyslové školy Zlín, Střední průmyslové školy strojnické Vsetín a v neposlední řadě studenti Střední odborné školy a Gymnázia Staré Město.
Také ve finálovém kole budou muset soutěžící předvést své fyzické a týmové schopnosti. Spolupracovat s nimi tentokrát budou i osobnosti ze sportovního a mediálního prostředí.
Své favority přijďte podpořit 18. října 2016 od 9:00 hod do sportovní haly Střední průmyslové školy Zlín!

Máš na to?Máš na to?

6. října 2016, nprap. Petr Jaroš

Odkazy do noveho okna

Máš na to-plakát krajské kolo

Máš na to-plakát krajské kolo 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem