Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Poškozování cizího majetku o víkendu

KLADENSKO Pachatelé v Kladně poškodili skleněné výplně a vozidlo. 

Kladenští  policisté zaznamenali o víkendu tři případy poškozování cizí věci, které v současné době prošetřují.
 
První případ poškození cizí věci byl oznámen v pátek 19. prosince 2014 na policejní služebnu v Kladně. V tomto případě neznámý pachatel poškodil skleněnou výplň výlohy prodejny na náměstí Sítná. Tímto svým jednáním způsobil pachatel škodu ve výši 15 000,-Kč.
 
K dalšímu poškození cizí věci došlo v době mezi 19. až 20. prosincem 2014, a to v Kladně na náměstí Svobody. Neznámý pachatel rozbil skleněné výplně veřejných toalet, jednalo se o dvoje dveře a tři okna. K vloupání do prostorů nedošlo. Společnosti vznikla škoda 10 000,-Kč.
 
Poslední případ poškození cizí věci byl oznámen v neděli 21. prosince 2014. Tentokrát neznámý pachatel poškodil čelní sklo u zaparkovaného vozidla VW Transporter v Kladně na náměstí Svobody, a to v době mezi 20. až 21. prosincem 2014. Pachatel svým jednáním způsobil majiteli škodu ve výši 10 000,-Kč.
 
Kladenští policisté všechny tři případy prošetřují jako podezření z trestného činu poškozování cizí věci.
 
Policie vyzývá občany, kteří zaznamenali v těchto třech případech v uvedených dnech pachatele nebo pohybující se podezřelé osoby na místech incidentů, abyste poskytli informace na linku 158 nebo nejbližší policejní služebnu.
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
22. prosince 2014
 
 

vytisknout  e-mailem