Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Poškozenou nutil k prostituci

TEPLICE - Ženu držel zavřenou v autě a dával jí drogy; Kuriózní krádež... 

Poškozenou nutil k prostituci
     Policejní komisař obvinil z trestných činů obchodování s lidmi a omezování osobní svobody 43letého muže, který měl donutit 18letou ženu provozovat prostituci. Podle výsledků šetření policie měl pod pohrůžkou násilí nutit těhotnou ženu, která je v 5. měsíci těhotenství k provozování prostituce v Dubí. Když se mu vzepřela, fyzicky ji napadl a násilně jí aplikoval drogu známou jako pervitin. Poškozenou držel po celou dobu zavřenou ve svém vozidle, kde musela přespávat. Všechny peníze, které nedobrovolným sexem vydělala, musela pachateli odevzdávat. Po týdnu se ženě podařilo uprchnout a vše oznámit na policii. Obviněnému, který je vyšetřován na svobodě, hrozí trest odnětí svobody až na deset let.
 
Kuriózní krádež
     Obětí poněkud kuriózní krádeže se stal muž, který na toaletě v teplickém obchodním centru vykonával potřebu. Neznámý pachatel využil toho, že poškozený seděl a nemohl za ním vyběhnout a přes horní hranu uzamčených dveří mu odcizil bundu pověšenou v kabince na věšáku. Společně s oblečením přišel oznamovatel o mobilní telefon a klíče. Policisté věc prošetřují jako přestupek proti majetku.  
 
Vloupání do restaurace
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se vloupal do restaurace v Oseku. Lapka si z provozovny odnesl peněženku s tržbou, celková škoda byla vyčíslena na osm tisíc korun. V případě dopadení hrozí pachateli za přečin krádeže až dvouleté vězení.
 
 
Teplice, 9. 2. 2011, nprap. Daniel Vítek
tiskový mluvčí PČR ÚO Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz
 
 
 

vytisknout  e-mailem