Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Poškození kostela v obci Velvary

Policisté pátrají po pachateli, který násilně vnikl do kostela 

     V době mezi 9. až 10. květnem 2012 došlo v obci Velvary k vloupání do kostela v ulici Karla Krohna. Dosud neznámý pachatel nezjištěným nástrojem vysadil mříže a za užití násilí vnikl dovnitř kostela. Ve zdejších prostorách následně poškodil hrob. Svým jednáním způsobil MěÚ Velvary škodu ve výši cca 30 000,-Kč. Policie případ prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže vloupáním a po pachateli této trestné činnosti intenzivně pátrá.

 

11. května 2012

nprap. Jana Šteinerová

Krádež - v době mezi 9. až 10. květnem 2012 došlo v Kladně v Dubské ulici k odcizení  elektrického zvedáku s prodlužovacím kabelem z pracovní plošiny na stavbě. Pachatel odcizením způsobil firmě škodu ve výši 52 282,-Kč. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže.

Krádež - z neoploceného pozemku v obci Doksy v Zahradní ulici, odcizil neznámý pachatel v době mezi 9. až 10. květnem 2012, motocykl zn. Suzuki 600, modré metal barvy. Způsobená škoda činí 50 000,-Kč. Policie případ prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže.

Vloupání - v Kladenské ulici v obci Buštěhrad se vloupal neznámý pachatel do prodejny potravin a smíšeného zboží. Následně z pokladny odcizil finanční hotovost ve výši 1 000,-Kč a dále odcizil cigarety a žvýkačky v hodnotě 120 000,-Kč. Policie po pachateli této trestné činnosti pátrá a případ prošetřuje jako podrzření z trestného činu krádeže. 

vytisknout  e-mailem