Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Poškodil pět aut

TEPLICKO - Vztek si vybíjel na zpětných zrcátkách a další zprávy. 

Poškodil pět aut

     Z přečinu poškození cizí věci je podezřelý 24letý muž, který před několika dny poškodil v Krupce pět vozidel. Muž, který šel po ulici, urazil pravá zpětná zrcátka u zaparkovaných aut, u výslechu pak uvedl, že byl pod vlivem alkoholu a tímto způsobem si vybíjel vztek. Pokud případ skončí u soudu, mohl by si za zničení cizího majetku „odsedět“ až jeden rok.

Odcizený batoh

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který u Barbory v Oldřichově ukradl batoh. Žena, která nechala batoh na pláži, přišla o osobní doklady, platební kartu, finanční hotovost, mobilní telefon a další věci v celkové hodnotě přes sedm tisíc korun. Lapkovi hrozí v případě dopadení za přečiny krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku až dvouleté vězení.

Vykradená garáž

     Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý zloděj, který se v Dubí vloupal do garáže. Pachatel z garáže na zahradě nájemního domu odcizil horské kolo a dvě vrtačky, oznamovatel vyčíslil škodu na více jak sedm tisíc korun. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po pachateli i odcizených věcech pátrají.

26. srpna 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem