Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Posilnil se alkoholem a přepadl mladou ženu

BŘECLAVSKO: Policisté muže zadrželi a teď čeká v policejní cele.  

Šakvice - Nepříjemný zážitek má za sebou 24letá žena, která se včera večer vracela z autobusové zastávky v Šakvicích. Před půl devátou večer ji na ulici přepadl neznámý muž. V okamžiku, kdy se míjeli, se po ní začal sápat. Při potyčce jí dokonce poranil ruku. Ženě se naštěstí podařilo vyklouznout a dala se na útěk. Během incidentu jí muž sebral kabelku, kde měla uložené osobní věci.

Díky rychlému oznámení na tísňovou linku, mohli policisté začít okamžitě jednat. Na místo vyjela hlídka, která se s přepadenou ženou zkontaktovala. Po získání podrobného popisu se ihned rozjelo pátrání po násilníkovi, kterého se za několik minut podařilo dopadnout. Jednatřicetiletý muž byl zadržen a převezen na policejní služebnu. Ukázalo se, že na jeho násilném chování se značnou mírou podepsal alkohol. Policisté mu totiž naměřili přes 3 promile v dechu.

Vystřízlivění bude mít patrně trpké následky. Vyšetřovatel totiž zahájil úkony trestního řízení a celou věc si převzala služba kriminální policie a vyšetřování.
por. Mgr. Kamila Haraštová, 10. prosince 2013
přepadení Šakvice.mp3
 
 

 

vytisknout  e-mailem