Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Posilněn alkoholem, způsobil nehodu

ÚSTÍ NAD LABEM - Řidič posilněný alkoholem, vlivem rychlosti nezvládl na mokré vozovce řízení vozidla a způsobil nehodu.  

Dopravní policisté vyšetřují sobotní dopravní nehodu, která se stala v dopoledních hodinách v obci Malé Březno. K dopravní nehodě došlo tak, že 27letý řidič vozidla VW Golf při projíždění zatáčkou vlivem nepřiměřené rychlosti na mokré vozovce nezvládl řízení vozidla, vyjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem Š-Forman. Při nehodě došlo ke zranění obou řidičů (27, 65) a spolujezdkyně (57) z vozidla Š-Forman, kteří byli RZS převezeni do nemocnice, kde byli následně hospitalizováni. Policisté na místě u obou řidičů provedli dechovou zkoušku, která byla u pravděpodobného viníka (27) pozitivní s výsledkem 1,30 promile. Škoda na vozidlech se pohybuje kolem 90 tisíc korun. V současné době je 27letý řidič podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky.

Ze sklepa zmizely zimní pneumatiky
Dosud neznámý pachatel se na Severní Terase v ulici Ladova vloupal do sklepní kóje, ze které následně odcizil 4 ks disků se zimními pneumatikami. Majiteli tak vznikla škoda kolem 6 tisíc korun.
K obdobnému případu došlo v ulici Jana Zajíce, kde zloděj ze sklepní kóje odcizil pánské horské kolo černé barvy a minibike černé barvy se stříbrnými krytkami. Tady majiteli vznikla škoda kolem 19 tisíc korun.

Neopatrnost majitele přišla draho
Neznámý zloděj v obci Chuderov využil neuzamčeného zaparkovaného vozidla Dacia Logan a během chvíle z něj odcizil hnědou aktovku s peněženkou, finanční hotovostí, doklady, fotoaparátem, digitálním měřičem a flashdiskem. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 47 tisíc korun.
 

vytisknout  e-mailem